123laptoponderdelen.nl Onderdeel van Viadennis International BV
  • Veilig betalen met Ideal.
  • Voor 21.00u besteld de volgende werkdag in huis.

Bij 123laptoponderdelen.nl kunt u tot 30 dagen na aankoop uw product retourneren zonder opgave van reden indien u niet tevreden bent met ons product. U heeft in dat geval recht op creditering van het gehele aankoopbedrag. Tevens kunt u, indien u het verkeerde product besteld heeft, uw product ruilen tegen het juiste product. In dat geval wordt maximaal de meerprijs van het juiste product in rekening gebracht. Is het vervangend product minder waard? Dan krijgt u het verschil teruggestort.

Wij bieden 1 jaar volledige garantie op alle producten die u in de webshop vindt. Mocht er binnen dit jaar een defect optreden waaraan u zelf geen schuld heeft, dan heeft u recht op een vervangend product van minimaal dezelfde kwaliteit. Garantie wordt niet verleend bij zichtbare schade van buitenaf aan de behuizing van de accu/adapter of de kabel.

Indien u gebruik wilt maken van onze retour- of garantieregeling, kunt u het pakket met begeleidend schrijven retour sturen naar het onderstaande adres:

123laptoponderdelen.nl
Wismastate 7
8926RA Leeuwarden

Wij verzoeken u de factuur en een brief met het probleem mee te sturen. Zonder begeleiden schrijven of factuur kunnen we retouren in sommige gevallen niet in behandeling nemen.

Twijfelt u over wat u moet doen om gebruik te maken van onze regelingen? Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt contact opnemen met info@123laptoponderdelen.nl of 058-8450061 (elke dag 09:00-21:30) en u wordt direct geholpen.

JaNee