123laptoponderdelen.nl Onderdeel van Viadennis International BV
  • Veilig betalen met Ideal.
  • Voor 21.00u besteld de volgende werkdag in huis.

Het partnummer, modelnummer of onderdeelnummer van uw adapter staat aan de onderkant op de sticker van de adapter. In de meeste gevallen staat het onderdeelnummer onder het merk of onder het voltage en het amperage. Het partnummer kan uit nummers, letters of een combinatie van nummers en letters bestaan. In veel gevallen wordt het onderdeelnummer voorafgegaan door Replace:, P/N:, Spare of Model (No.):. Verder op deze pagina kunt u per merk aanvullende informatie vinden over het vinden van het partnummer voor specifieke adapters van bepaalde merken.

 


Wat kan ik met mijn partnummer?

Uw onderdeelnummer is een unieke identificatiecode die aangeeft welk model adapter u heeft. In sommige gevallen delen adapters bepaalde onderdeelnummers. In dat geval kunt u op de productpagina kijken of uw laptop model in de lijst van modellen staat. Zo ja, dan weet u zeker dat de adapter geschikt is voor uw laptop. Zo nee, dan kunt u het best contact opnemen met info@123laptoponderdelen.nl. Onze medewerkers weten altijd welke adapter u nodig heeft.


HP Compaq adapter onderdeelnummersHP adapter onderdeelnummers

Bij HP Compaq adapters staat het onderdeelnummer vaak aan de onderkant van de sticker op de adapter. Onderdeelnummers van HP adapters zijn 9 cijferige codes of zijn lettercodes voorafgegaan door HSTNN-. Voorbeelden van veelvoorkomende onderdeelnummers van HP zijn:

HSTNN-HA01
381090-001
HSTNN-CA18
463955-001

Zoek nu op uw HP Compaq adapter onderdeelnummer:Acer en Packard Bell adapter onderdeelnummersAcer adapter onderdeelnummer

Bij een Acer of Packard Bell adapter vindt u het onderdeelnummer in veel gevallen bovenaan of onderaan de tekst op de adapter. Acer en Packard Bell adapter onderdeelnummers verschillen per adapter fabrikant. Zowel Lite-On als Hipro maken adapters voor Acer laptops. De onderdeelnummers van beide fabrikanten verschillen ook, waardoor het aantal onderdeelnummers behoorlijk groot is. Een aantal voorbeelden van Acer adapter partnummers vindt u hieronder:

PA-1900-04AC
2.510.068.801
AP06501008
HP-A0904A3

Zoek nu op uw Acer / Packard Bell adapter onderdeelnummer:Dell Adapter onderdeelnummersDell adapter onderdeelnummers

Bij Dell adapters staat het onderdeelnummer meestal bovenaan onder het Dell logo. Meestal staat er "Family" bij. Meestal beginnen Dell adapter partnummers met PA-, gevolgd door een cijfer onder de 30. Een aantal voorbeelden van Dell adapter onderdeelnummers vindt u hieronder:

PA-10
PA-3E
PA-20
PA-9E

Zoek nu op uw Dell adapter onderdeelnummer:Apple adapter onderdeelnummersApple adapter onderdeelnummers

Apple adapters zijn voorzien van een A-nummer dat aangeeft welk model adapter het om gaat. Het A-nummer kunt u terugvinden aan de zijkant van de adapter in kleine zwarte letters. Ins ommige gevallen is het A-nummer versleten. Is dat het geval, dan raden we u aan contact op te nemen met info@123laptoponderdelen.nl voor hulp van onze deskundige medewerkers. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van onderdeelnummers van Apple adapters:

A1150
A1244
A1290
A1172

Zoek nu op uw Apple adapter onderdeelnummer:Toshiba adapter onderdeelnummersToshiba adapter onderdeelnummers

Bij Toshiba staat het onderdeelnummer vaak boven het voltage en amperage en onder het Toshiba logo. De meeste Toshiba modellen zijn voorzien van een P/N nummer en een Model: nummer. U kunt in dat geval het best uitgaan van het modelnummer, of het nummer dat begint met PA#### (waarin #### een viercijferig getal is). Staat er geen PA nummer op de adapter? Dan kunt u uitgaan van het Model: of P/N: nummer dat aangegeven staat. Een aantal voorbeelde van Toshiba adapters zijn:

PA3743E-1AC3
PA3822U-1ACA
PA3917U-1ACA
PA2521U-2AC3

Zoek nu op uw Toshiba adapter onderdeelnummer:Kunt u nog het model- of onderdeelnummer van uw adapter niet vinden? Onze medewerkers helpen u graag! U kunt tussen 9:00 en 21:30 contact opnemen met onze helpdesk op 058-8450061 of te allen tijde een mail sturen met uw vraag naar info@123laptoponderdelen.nl.

JaNee