123laptoponderdelen.nl Onderdeel van Viadennis International BV
  • Veilig betalen met Ideal.
  • Voor 21.00u besteld de volgende werkdag in huis.

U vindt het part-, onderdeel-, of modelnummer aan de onderkant van de laptop accu. Eerst dient u de accu te verwijderen uit uw laptop. In de meeste gevallen kunt u dit doen door twee schuifjers opzij te bewegen en de accu uit de laptop te tillen. Wanneer u de accu uit de laptop verwijderd heeft, kunt u deze omdraaien en het onderdeelnummer lezen. In de meeste gevallen staat het onderdeelnummer links bovenin of bovenin in het midden van de accu. Het onderdeelnummer bestaat uit cijfers, letters of een combinatie van cijfers en letters en is meestal 7 tot 12 tekens lang. Verder op deze pagina leest u over de specifieke onderdeelnummers per merk laptop accu.


Wat betekent het onderdeelnummer van mijn laptop accu?

Elke accu heeft een model-, part- of onderdeelnummer. Dit nummer is een unieke identificatie van de accu. Komt het nummer op de site precies overeen met het nummer op uw accu? Dan weet u zeker dat de accu in uw laptop past. In sommige gevallen kan het voltage nog wel afwijken. Een afwijking tot 1,5V is geen enkel probleem en heeft in geen geval invloed op de compatibiliteit van de laptop accu met uw laptop model. Wijkt het voltage meer af dan 1,5V? Dan raden we u aan contact op te nemen met onze helpdesk op info@123laptoponderdelen.nl of 058-8450061. Onze medewerkers helpen u graag met aanvullende informatie.


HP Compaq laptop accu onderdeelnummersHP Compaq laptop accu onderdeelnummers

Een onderdeelnummer van een HP Compaq accu vindt u meestal links bovenin op de accu. HP hanteert verschillende soorten onderdeelnummers. De eerste stijl is een korte letter-cijfercombinatie zoals EV06. Dit vindt u helemaal links bovenin de laptop accu. Een ander type onderdeelnummer begint met HSTNN-. Dit nummer vindt u doorgaans links onderop de laptop accu. Als laatste is er een nummer dat wordt voorafgegaan door Spare:. Dit is een 9 cijferig onderdeelnummer, bestaande uit 6 en 3 cijfers met een koppelteken ertussen, zoals 484170-001. Al deze onderdeelnummers zijn uniek en kunnen gebruikt worden om de juiste HP Compaq laptop accu voor uw model te vinden. Een aantal voorbeelden HP Compaq HP accu onderdeelnummers vindt u hieronder:

HSTNN-CB72
HSTNN-LB72
EV06
CC06
484170-001
480385-001

Zoek nu op uw HP Compaq laptop accu onderdeelnummer:Acer / Packard Bell laptop accu onderdeelnummersAcer en Packard Bell laptop accu onderdeelnummers

Het onderdeelnummer van uw Acer of Packard Bell laptop vindt u in de meeste gevallen links bovenin op de laptop accu. Het grootste deel van Acer en Packard Bell laptop accu's zijn voorzien van een onderdeelnummer dat begint met AS, zoals bijvoorbeeld de AS07B41. Dit nummer is een unieke code en aan de hand hiervan vindt u bij 123laptoponderdelen.nl altijd de juiste laptop accu voor uw model. Deze nummers kunnen echter ook anders zijn, zoals bijvoorbeeld de GRAPE32. Hieronder volgt een aantal voorbeelden van Acer en Packard Bell laptop accu onderdeelnummers:

GRAPE32
AS07B31
AS09A41
BATCL50L6

Zoek nu op uw Acer of Packard Bell laptop accu onderdeelnummer:Dell laptop accu onderdeelnummersDell laptop accu onderdeelnummers

Een Dell laptop onderdeelnummer bestaat meestal uit een korte letter-cijfer combinatie, niet langer dan 6 tekens, zoals GW240. In sommige gevallen is het een cijfercombinatie in het formaat ###-####, zoals bijvoorbeeld 312-0386. Dit nummer kan overal op de accu staan, maar staat in veel gevallen aan de bovenkant ongeveer in het midden. Een aantal voorbeelden van Dell laptop accu onderdeelnummers vindt u in de volgende lijst:

GW240
HK421
KY466
PP41L

Zoek nu op uw Dell laptop accu onderdeelnummer:Apple / MacBook laptop accu onderdeelnummersApple laptop accu onderdeelnummers

In bijna alle gevallen zijn laptop accu onderdeelnummers A-nummers, zoals de A1175. Dit A-nummer vindt u onderop de Apple laptop accu in kleine zwarte letters, of witte letters in het geval van een zwarte accu. Dit nummer is uniek en geeft 100% compatibiliteit aan bij alle soort Apple laptop accu's. In sommige gevallen zijn Apple accu's voorzien van ASMB-, MA- of MB- onderdeelnummers. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van Apple laptop accu onderdeelnummers:

A1175
A1189
A1185
A1322

Zoek nu op uw Apple laptop accu onderdeelnummer:Toshiba laptop accu onderdeelnummersToshiba laptop accu onderdeelnummers

Een Toshiba accu is meestal voorzien van een Model: of PA#### nummer. Dit nummer vindt u aan de bovenzijde van de accu, meestal ongeveer in het midden. Aan de hand van dit model nummer vindt u altijd de juiste Toshiba laptop accu voor uw model. Hieronder vindt u nog een aantal voorbeelden van onderdeelnummers van Toshiba laptop accu's:

PA3399-2BRS
PABAS098
PA3729U-1BRS
PA3534U-1BRS

Zoek nu op uw Toshiba laptop accu onderdeelnummer:Komt u er nog niet uit? Onze deskundige medewerkers staan u altijd graag te woord. U kunt ons tussen 09:00 en 21:30 dagelijks bereiken op 058-8450061. Tevens kunt u een mail sturen naar info@123laptoponderdelen.nl. Uw vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord.

JaNee