123laptoponderdelen.nl Onderdeel van Viadennis International BV
  • Veilig betalen met Ideal.
  • Voor 21.00u besteld de volgende werkdag in huis.

Laptop keyboard onderdeelnummer vinden

U vindt het model- part- spare- of onderdeelnummer van uw keyboard aan de onderkant van het keyboard. Om het nummer te kunnen lezen, dient u eerst het keyboard te verwijderen uit uw laptop. Hoe dit gedaan wordt, verschilt per laptop model. U kunt door te zoeken in Google voor de meeste modellen duidelijke handleidingen vinden over het vervangen van het keyboard. Zoek daarvoor op het modelnummer van uw laptop, dat u meestal vindt aan de onderzijde op een sticker, in combinatie met “keyboard removal”.

Kunt u helemaal niks vinden over hoe u uw keyboard moet verwijderen? Dan kunt u altijd onze helpdesk mailen op info@123laptoponderdelen.nl. Onze medewerkers helpen u altijd graag met het vinden van de juiste informatie.

Wanneer u het keyboard uit de laptop verwijderd heeft, vindt u aan de onderkant een sticker met het onderdeelnummer van het keyboard. Dit nummer is een unieke identificatie van het onderdeel. Indien dit nummer overeenkomt, past het vervangende keyboard altijd in uw laptop


Wat kan ik met mijn keyboard onderdeelnummer

Het keyboard onderdeelnummer is een unieke identificatie. Aan de hand van dit nummer kunt u zoeken op onze website. Indien u het product met identiek nummer op onze site vindt, weet u zeker dat dit product past in uw specifieke laptop model.

LET OP:De indeling van keyboard kunnen verschillen, ook wanneer het onderdeelnummer overeenkomt. Let daarom altijd op of de indeling (bijvoorbeeld QWERTY of AZERTY) overeenkomt met het door u gewenste keyboard. Staat op onze site een andere indeling, dan kunt u contact met ons opnemen op info@123laptoponderdelen.nl

Heeft u uw onderdeelnummer gevonden? Dan kunt u gelijk zoeken:JaNee