123laptoponderdelen.nl Onderdeel van Viadennis International BV
  • Veilig betalen met Ideal.
  • Voor 21.00u besteld de volgende werkdag in huis.

Bestellen?

Voor 21:00 uur besteld volgende werkdag in huis.

Alles op voorraad.

12 maanden garantie.

Niet goed? geld terug.

Veilige betaalmethodes.

Hulp nodig?

+31 (0) 58 845 00 61
info@123laptoponderdelen.nl

Betaalmethodes

iDEAL Paypal Sofort Bancontact

Vergelijkbare productnummers

DYNR01
G3HTA027H

DYNR01 € 59,95


Specificaties

Capaciteit: 5050mAh
Spanning: 7,5V
Vermogen: 38Wh
Technologie: Lithium-polymeer
Garantie: 1 jaar
Kleur: Zwart
Merk: Sygnosis
Levertijd:
Dit artikel wordt speciaal voor u besteld.


Partnummer

Deze accu heeft als compatibel partnummer: DYNR01. Dit unieke identificatienummer geeft aan welk model accu dit is. Indien uw originele accu hetzelfde DYNR01 nummer heeft past deze accu altijd in uw laptop. U vindt dit nummer aan de onderzijde van uw laptop wanneer u deze uit de laptop verwijderd heeft. Accu's met verschillende voltages kunnen wel hetzelfde DYNR01 partnummer hebben. Indien het partnummer overeenkomt is het verstandig te kijken of het voltage ook overeenkomt of een afwijking heeft van minder dan 0,5V. Is dat het geval, dan is deze accu zeker geschikt voor uw laptop.

DYNR01 Aanvullende Info

Aanvullende informatie over deze DYNR01 accu kunt u opvragen op info@123laptoponderdelen.nl of op 058-8450061. Onze deskundige helpdeskmedewerkers staan u graag te woord.

Accu DYNR01

Zeer voordelige DYNR01 laptop accu, voorzien van 1 jaar volledige garantie en 30 dagen niet goed geld terug regeling. De accu levert 5050m milliampère tegen 7,5 volt. Bij 123laptoponderdelen.nl heeft u altijd de juiste accu voor de meest voordelige prijs die u online vindt!

DYNR01 Accu gebruik

Deze accu is een moderne lithium-ion accu en heeft geen last van het geheugen-effect zoals oudere laptop accu's. Het is niet nodig de accu volledige op te laden of volledig te ontladen. De accu kan op elk moment aan- of algesloten worden zonder verlies van capaciteit. Er is wel sprake van calibratie, wanneer u de accu een aantal maal volledige opgeladen heeft herkent de software vaak pas volledige capaciteit van de accu. Gebruikt u deze DYNR01 langere tijd niet? Dan is het verstandig de accu tot ongeveer 40% op te laden en koel te bewaren. Zo verliest de accu de minste capaciteit. Met overige vragen over het behoud van capaciteit kunt u terecht op info@123laptoponderdelen.nl.

Voltage Laptop Accu

Deze accu levert een spanning van 7,5 volt met een maximale capaciteit van 5050mmAh. Deze spanning mag altijd tot 0,5 volt afwijken van uw originele accu zonder compatibiliteitsproblemen te veroorzaken. Sommige DYNR01 laptop accu's kunnen cellen in- en uitschakelen, waardoor ook grotere verschillen in voltage geen probleem zijn. In het geval het verschil in voltage groter is dan 0,5V kunt u zoeken op het DYNR01 nummer op de site om te kijken of deze er in een ander voltage is of contact opnemen met ons op info@123laptoponderdelen.nl. U vindt het voltage aan de onderzijde van de DYNR01 laptop accu wanneer u deze verwijderd heeft uit de laptop.

Laptop Accu Ampere-uur

De maximale capaciteit van een DYNR01 laptop accu wordt uitgedrukt in ampère-uur (Ah) of milliampère-uur (mAh). Hoe hoger de waarde van ampère-uur is, hoe langer de accu stroom kan leveren zonder opgeladen te worden. Een verschil in ampèrage geeft dus in geen enkel geval aan of de accu wel of niet geschikt is voor uw laptop. Een accu met hetzelfde DYNR01 nummer kan wel verschillende afmetingen hebben, in dat geval kan het zijn dat zwaardere uitvoeringen uitsteken aan de onderkant van de laptop waardoor deze hoger komt te staan. Dit is vooral het geval bij verschillen van 50% of meer (zoals 4400mAh - 6600mAh).

Retourneren en Garantie

Retourneren is bij ons mogelijk tot een maand na aankoop. Binnen deze periode kunt u zonder opgave van reden kosteloos retourneren. Daarnaast is deze DYNR01 laptop accu voorzien van een jaar volledige garantie. Binnen deze tijd heeft u bij een defect recht op een vervangend exemplaar van minimaal vergelijkbare kwaliteit. Indien u gebruik wilt maken van retour- of garantieregelingen kunt u terecht bij info@123laptoponderdelen.nl


Geschikt voor de volgende laptops

Model

Specificaties

Capaciteit 5050mAh
Spanning 7,5V
Vermogen 38Wh
Technologie Lithium-polymeer
Garantie 1 jaar
Kleur Zwart
Merk Sygnosis
Actuele voorraad
Dit artikel wordt speciaal voor u besteld.

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik mijn adapter onderdeelnummer?
Hoe vind ik mijn accu onderdeelnummer?
Hoe vind ik mijn keyboard onderdeelnummer?

U kunt ons ook direct een vraag stellen! Wij helpen u altijd graag.

Telefonisch: 058-8450061 (09:00 - 21:30)
Email: info@123laptoponderdelen.nl


JaNee